ZNA Middelheim – Antwerpen

Lindendreef 1
2020 Antwerpen

GD Star Rating
a WordPress rating system
ZNA Middelheim - Antwerpen, 3.2 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

8 gedachten over “ZNA Middelheim – Antwerpen”

 1. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Eind 2011 opgenomen voor de behandeling van een NKT lymfoon, een zeer agressieven kanker (NK staat voor national killer) Na opsporing op internet werden mijn overlevings kansen op +/- 25% ingeschat. Dankzij prof. ***** en zijn assistente dokter ***** ben ik heden 2017 geheel genezen verklaard. Ik beschouw dokter ***** als een engel die me in mijn donkerste uren met liefde en professionalisme heeft behandeld. Ook een pluim voor het verplegend personeel die hun uiterste best deden om mijn pijn en ongemakken te verzachten. Ik was zo onder de indruk dat ik mijn vrouw vertelde dat ik dacht dat mijn dagen geteld waren en het personeel me zo goed verzorgde uit medelijden. In 2015 onderging ik een knie (prothese) operatie in de eeuwfeest kliniek in Antwerpen. Van de chirurg geen kwaad woord maar de behandeling en revalidatie was een ramp. Na een maand in die kliniek zonder verbetering heb ik me in comateuze toestand in ZNA laten opnemen. Na tien dagen kon ik weer functioneren
  Positieve punten: kwalitatieve dokters, vriendelijk personeel
  Werkpunten: eten, sinds Sodexo. Voorheen OK

 2. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  slechte communicatie tussen onderhoudsdienst met de hospitalisatie afspraken
  Positieve punten: goede verpleging
  Werkpunten: afspraken tussen de diensten onderling

 3. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Over het algemeen ben ik in Middelheim zeer tevreden.
  Positieve punten: Dienst neurochirurgie. Super
  Werkpunten: Mensen hebben voor de operatie ook hulp nodig bij wassen enzo,niet alleen na een operatie.

 4. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Eten is afschuwelijk slecht !!!! Verpleging is ok . Maar vreselijk onbeschoft. Veel geduld hebben is ook noodzakelijk. Zelfs met een afspraak moet je oneindig lang wachten.

 5. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Enkele jaren geleden naar spoed Middelheim gevoerd met vergiftigingsverschijnselen door chemisch product. Na behandeling, werd ik naar een kamertje gebracht waar een verpleegster (?) mij aan een soort verhoor onderwierp. Brutaal en zonder inlevingsvermogen. Ik werd ei zo na beschuldigd dat ik mezelf had trachten te vergiftigen. Terwijl ik daar hulpeloos en mottig als een hond zat. Absoluut onprofessionele afhandeling.

 6. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Prima ziekenhuis,voelden me echt op mijn gemak daar de 2 nachten voor een ablatie,foutje met de operatie werd snel hersteld,vriendelijke mensen,wat al begint met een ontvangst door een vriendelijke dame in de aankomsthal,van het ziekenhuis.
  Prima koffie/restaurant.

 7. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Vorig jaar gevallen en elleboog gebroken. Op spoed terecht gekomen. Zeer snelle en efficiënte behandeling. Zeer goede chirurgen en uiterst bekwaam verplegend personeel.
  Een ‘aangename’ ziekenhuisopname. Zeer goede nazorg. Alleen een beetje lange wachttijden om een nieuwe afspraak te maken met een specialist.

 8. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Na een grote val werd ik met de spoed dienst naar het Middelheim gebracht. In vergelijking met een vorig gedwongen hospitaalbezoek in Augustinus, werd ik ditmaal als een patiënt behandeld en niet als een melkkoe. Elke stap in mijn behandeling werd uitvoerig besproken en vervolgens nauwkeurig uitgevoerd. Mijn contact met alle personeelsleden was fantastisch warm en toch professioneel. Met plezier denk ik terug aan mijn lange verblijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews