ZNA Jan Palfijn – Merksem

Lange Bremstraat 70
2170 Merksem

GD Star Rating
a WordPress rating system
ZNA Jan Palfijn - Merksem, 3.3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

6 gedachten over “ZNA Jan Palfijn – Merksem”

 1. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  11/01/2017
  Ben opgenomen geweest afdeling cardiologie kamer 5313/1 voor het plaatsen van een pacemaker,Ik moet deze mensen zowel Dr *** en zijn team en het verpleegkundig personeel onder leiding van hoofdverantwoordelijke Mr *** hartelijk danken voor hun zeer vriendelijke opvang en geruststelling, hun uitstekende verzorging, zowel verplegend personeel als mensen van de logistiek verdienen een zeer grote pluim ook de studenten op deze afdeling doen allen hun uiterste best om de patienten te helpen ,ook deze van de voetselbediening en de mensen die de afdeling netjes houden verdienen een zeer grote pluim , dus mijn ervaring op deze afdeling cardiologie van het ZNA jan Palfijn ziekenhuis in Merksen is ,zij verdienen een oscar, nogmaals een welgemeende dank!
  Positieve punten: zowel Dr Keyzer,en hoofd verpleegkundige mr.Luc en al het verpleegkundig personeel op de afd.cardiologie hoed af!
  Werkpunten: verder doen zoals de organisatie op deze afdeling nu werkt!!

 2. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Walter
  12 JANUARI 2014 OM 10:51
  Voor een vinger, een knie of voet ga ik naar Dr. *** van het Jan Palfijnziekenhuis Merksem, hij is een genezer… Hij is erg goed.

 3. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Graag had ik de verpleging en dokters van cardiologie willen danken voor hun uitmuntende inzet en verzorging tijdens mijn verblijf. Ondanks de korte opname duidelijk uitleg gekregen over wat er aan de hand was en de noodzakelijke behandeling hiervoor.
  Dank

 4. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Ga nooit met brandwonden naar de spoed van Jan Palfijn … Spoedarts : smeer er maar wat flamazine op en het zal wel genezen en neen je moet er niet meer met op nacontrole komen … De dag erna naar het brandwondencentrum geweest , een derde van mijn lichaam was 2 ‘ graads verbrand en nog tot een jaar later nazorg gehad ..

 5. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Graag laat ik u weten dat mijn dagopname voor een operatieve ingreep onder volledige narcose in Jan Palfijn te Merksem heel goed is verlopen . Een pluim voor de verpleging en de artsen . Vriendelijke groeten van een zeer tevreden patiënt .

 6. GD Star Rating
  a WordPress rating system

  Donderdag omstreeks 15u30 via spoed binnen gegaan met acuut zichtprobleem (dubbel zicht). Zeer vriendelijk opgevangen (wat een verschil met spoedafdeling aldaar enkele jaren geleden). Onmiddellijk alle nodige onderzoeken, scan, oogarts, bloedonderzoek, … Omdat een exacte diagnose niet onmiddellijk kon gesteld worden (hersenbloeding uitgesloten maar mogelijk klein herseninfarct of virale oorzaak) en er nog verdere onderzoeken nodig waren, ter observatie opgenomen. Op vrijdag verdere alle nodige cardiologische en hersenonderzoeken ondergaan met gelukkig allemaal positief nieuws. Zaterdagmiddag naar huis met enig minpuntje dat de arts geen ontslagbrief en geen voorschrift voor medicatie had geschreven (volgens de aanwezige verpleegkundige). Wel enkele pilletjes mee gekregen voor de eerste dagen.
  Nazorg: consultatie volzet tot begin maart, maar hebben toch een afspraak op 7 januari gekregen voor nabespreking bij de neuroloog.
  De vriendelijkheid van de loketbedienden laat spijtig genoeg te wensen over en haalt het cijfer “algemene vriendelijkheid” naar beneden. Doe daar iets aan directie! bvb d.m.v. mistery shopping.
  Dikke pluim voor de afdeling spoed en de afdeling inwendige!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews