Open data

Beste bezoeker,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog iets op de website heb gezet. Ondertussen is medira.be, traag maar gestaag, blijven groeien. Ondertussen hebben we de kaap van 550 stemmen overschreden en zijn er ook een 200 tal geschreven reacties van patiënten. Sommige ziekenhuizen hebben zich laten registreren op de site zodat ze onmiddellijk worden verwittigd als iemand een bericht post zodat ze gepast en snel kunnen reageren.

Deze site is een persoonlijk initiatief waarmee ik patiënten de kans wil geven om hun mening i.v.m. zorg  te bundelen op een centrale plaats op het internet. Een bijkomend doel is om patiënt en ziekenhuis met elkaar in contact te brengen. Ik besef dat de site nog gebruiksvriendelijker kan maar ben zelf niet voldoende onderlegd om dit alleen te doen. Moest iemand met kennis terzake interesse hebben mag u mij steeds contacteren via het contactformulier.

Verder zal ik vanaf nu enkele keren per jaar de totale resultaten van de stemming online plaatsen voor vrij gebruik door iedereen. U kan de eerste database (januari 14 – juni 14) downloaden via deze link. In de toekomst kan u de database met updates terugvinden via de link linksonder op de homepage.

De webmaster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op: