H. Hartziekenhuis – Lier

Mechelsestraat 24
2500 Lier

GD Star Rating
loading...
H. Hartziekenhuis - Lier, 3.1 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

8 gedachten over “H. Hartziekenhuis – Lier”

 1. GD Star Rating
  loading...

  Zeer goede zorg, zowel verpleegkundig als medisch. Knie-ingreep gehad. Goede orthopedist, zeer goede begrijpbare informatie en opvolging. Verpleegkundige zorg was meer dan correct. Goede maaltijden, geen bemerkingen op hygiëne. Over gans de lijn tevreden.

 2. GD Star Rating
  loading...

  Trotse werknemer kgeef 4 sterren .
  Positieve punten: vriendelijk. zorgzaam goede sfeer lekker eten keuken lekker eten resto goede dienstverlening

  1. GD Star Rating
   loading...

   Nu niet meer is een vies ziekenhuis! ! Als er een muis in de keuken ligt aan de lift en een spin aan de band in t eten by de yoghurt . En een Been in de vuilzakken van de magazijn ier het afval da normaal volledig afgesloten is medisch afval dan hoef ik daar zeker niet te zijn en

 3. GD Star Rating
  loading...

  Ik verbleef hier al een aantal keren op de afdelingen heelkunde, inwendige en paaz. Ik ben telkens zeer tevreden van de goede zorgen. Ik heb vertrouwen in de artsen en het verpleegkundig team! Ik twijfel niet daar nog in behandeling te gaan!

 4. GD Star Rating
  loading...

  Op 4 december l.l. werd ik opgenomen voor een heupprothese .
  De verzorging was exelent vriendelijke verpleegsters en verpleger zeker niets op aan te merken buiten een therapeute die mij raad moest geven bij het wassen , twee maal heb ik ze er op gewezen dat ze niet in een gevangenis maar wel in een ziekenhuis bezig was
  <nadien scheen ze het te begrijpen .

 5. GD Star Rating
  loading...

  IK was er verleden jaar voor een ingreep aan voet(dikke teen)
  De vriendelijkheid en de goede sfeer die er heerste in dat ziekenhuis gaf onmiddellijk een gerust gevoel,als mij iets overkomt dan kies ik voor dit ziekenhuis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews