AZ Sint-Lucas – Brugge

St. Lucaslaan 29
8310 Brugge

GD Star Rating
loading...
AZ Sint-Lucas - Brugge, 3.5 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

3 gedachten over “AZ Sint-Lucas – Brugge”

 1. GD Star Rating
  loading...

  orthopedie : goed maar te lange wachtrijen voor nabehandeling
  neurologie: foute diagnose met alle gevolgen van dien, dus ook foutieve medicatie.
  reumatologie: overdosis cortisone hier gekregen, met alle gevolgen. Noodzaak aan verdere lange kostelijke behandeling door prof. in UZ GENT wegens foute reumatologische behandeling door doctores UZ Sint-Lucas.
  Positieve punten: niet echt
  Werkpunten: orthopedie , neurologie en reumatologie

 2. GD Star Rating
  loading...

  Zeer slecht behandelt in dit ziekenhuis. Was al dikwijls geoppereerd maar dit sloeg werkelijk alles. Bij het ontwaken had ik zeer veel pijn, vroeg een pijnstiller doch werd afgesnauwd door de verpleegster. Ze bekeek me nog niet meer, zelfs toen ik meldde dat ik kou had kreeg ik een snauw, en geen deken.
  Lag op een zaal, mijn buurvrouw die iedere morgen naar de decompressie moest, diende iedere dag de wekker te zetten. De derde kreeg ik zelfs geen eten, waren mij doodleuk vergeten. Heb daar zeer veel pijn geleden. Nooit meer naar dat ziekenhuis.

 3. GD Star Rating
  loading...

  een zeer goed ziekenhuis qua personeel en eten , de contacten met de artsen wat minder. behandeld voor een niersteen

  mvg jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews