AZ Sint-Elisabeth – Zottegem

Godveerdegemstraat 69
9620 Zottegem

GD Star Rating
loading...
AZ Sint-Elisabeth - Zottegem, 4.0 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

6 gedachten over “AZ Sint-Elisabeth – Zottegem”

 1. GD Star Rating
  loading...

  Mijn dagje dagkliniek was er een trauma. Binnen gegaan om kwart voor 12 voor mijn wijshijdstanden te trekken. Ik was gepland om half 1. Om 20 voor 2 ben ik gaan vragen wanneer ik eindelijk zou op gehaald worden. Dat ik het zelf moest gaan vragen is al iets wat ik niet leuk vond. Ik kom het ok de verpleging heeft geen woord tegen mij gezegd en ze binden mij dus zonder een woord te zeggen vast op de operatietafel. Op de recovery ben ik in paniek en al wenend bij gekomen omdat ze weeral zonder een woord te zeggen de ijszakken tegen mijn kaken gelegd hebben en ze zijn juist achter een half u komen vragen of ik pijn had. Niet waarom ik zo in paniek was. Na anderhalf u hebben ze mij dan van de monitors gekoppeld na 3 kwartier zijn ze mij eindelijk komen halen. Kom ik op de kamer hebben ze daar geen koude ijszakken meer dus dan maar een lauwe ijzak he. Rond 18 u heb ik yoghurt gekregen en iets daarna is de assistente van de chirurg geweest. De chirurg heb ik zelf nooit gezien.
  Positieve punten: Geen
  Werkpunten: Patiënten informatie geven

 2. GD Star Rating
  loading...

  Zeer afwisselend qua kwaliteit. Tandchirurgie positief, gynaecologie absoluut niet.
  Wou een pijntje laten onderzoeken, wordt ik afgewimpeld met ‘prikkelbare darm’… Geen verdere info wat ik moet doen hiermee buiten pillen waar ik plots elders pijn van kreeg. Had tevens kweek laten nemen, krijg resultaat niet mondeling zoals aangeduid in patiëntenrechten maar met een brief waar in staat dat ik een “infectie” heb. Geen info over wat soort infectie, behandelplan, wat ik in de toekomst kan doen het te vermijden, moet mijn partner behandelt worden,…

  Dus bel ik 3 keer voor meer info, weet nog steeds niet wat er aan de hand is. Wordt van de ene persoon die niets weet naar de andere gestuurd, zeer frustrerend. Ik ga in het vervolg naar een ander ziekenhuis voor gynaecologische behandelingen. 2/5 sterren
  Positieve punten: net, vriendelijke verpleegsters en randpersoneel
  Werkpunten: begeleiding, mededeling ziektebeeld

 3. GD Star Rating
  loading...

  Ben met mijn zus via spoed binnen gegaan. Zeer lang moeten wachten. Personeel niet vriendelijk. Arts die onderzoek gedaan heeft, kwam een week later op de kamer. Verpleger bij arts wel vriendelijk. Verpleging op de verdieping ook alles behalve. Voeding en onderhoud van de kamer goed. Zou het ziekenhuis niet aanraden.
  Positieve punten: geen

 4. GD Star Rating
  loading...

  ik ben als patient zeer tevreden over mijn verblijf in het ez ziekenhuis te zottegem. Vooral mijn behandelende geneesheer verdient echt een dikke pluim.
  Positieve punten: voeding, vriendelijk personeel,goede service,
  Werkpunten: geen

 5. GD Star Rating
  loading...

  nette kamers.
  verzorging en verpleging zeer goed en zeer vriendelijk.
  ben zeer tevreden van de dokter die mij heeft behandelt
  verdient een dikke++

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews