AZ Maria Middelares – Gent

Kortrijksesteenweg 1026
9000 Gent

GD Star Rating
loading...
AZ Maria Middelares - Gent, 3.5 / 5 gebaseerd op 14 stemmen

5 gedachten over “AZ Maria Middelares – Gent”

 1. GD Star Rating
  loading...

  In 2011 ben ik voor een bypas operatie opgenomen geweest op de afdeling hartchirurgie. Ik wens hierbij toch mijn bewondering uit te drukken voor het geduld , inzet en kennis van het verplegend personeel en medische staf enz. Mensen doen daar prachtig werk zowel in de dag- als in de nachtdienst. Doch heb ook vastgesteld dat er heel wat patienten lastig , ongeduldig en geen begrip hebben voor het feit dat men daar met een volle afdeling zieke mensen ligt. Als ik commentaar hierboven lees denken sommigen dat ze op restaurant zijn.
  Ook de info bij ontslag is duidelijk goed voorbereid .Ook niet te vergeten dat vermoedelijk de nachtverpleging deze documenten tussen hun verzorging hoeven op te maken. Tot slot wil ik aan iedereen die mij destijds behandeld en verzorgd heeft een dikke proficiat wensen en veel succes toewensen in de nieuwe kliniek. Van harte gefeliciteerd.
  Positieve punten: 4.5/5
  Werkpunten: 4.5/5

 2. GD Star Rating
  loading...

  Een chirurgische ingreep in het AZ Maria Middelares te Gent liep totaal fout. Alles werd miskend. De intimidatie nadien was groot.
  Ik was kerngezond en gelukkig; nu rest enkel nog verdriet en totale onmacht.
  Enkel succesverhalen komen naar buiten; een nieuwbouw van het ziekenhuis kondigt zich aan; alles zal “winstgevend” zijn, maar ten koste van wat en wie ?

 3. GD Star Rating
  loading...

  Heb voor kerstmis veertien dagen opgenomen geweest voor copd.Ik had eenspersoonskamer gevraagd en ben beland op een tweepersoonskamer er zogezegt geen kamer vrij dus twee weken op een tweepersoonskamer alhoewel ik had gezien dat er
  er vrijwaren,mening maal aangedrongen bij het verplegend personeel maar die konden er zogezegd niet aan doen het wordt beslist van hoger hand.Het eten is redelijk goed juist te weinig saus.Verplegend personeel doorgans vriendelijk en behulpzaam.
  Hygiëne word door enkele pesonen met de voeten geveegd.
  Dokters luisteren te weinig naar patient in geval van klachten.
  Opvolging ontslag is redelijk goed.Het wegbrengen van persoon naar radiologie laat te wensen overhad mij daar niet aangemeld heb daar een uur gezeten,de verpleger die mij naar daar bracht had me daar niet aangemeld.Tot besluit ik heb al betere tijden meegemaakt in Maria Middelares.Hopelijk is het in de nieuwbouw die af moet zijn in 2015 beter op alle gebied

 4. GD Star Rating
  loading...

  Na twee heupproteses en een knieprotese , op enkele jaren tijd, plus een verzorging via de spoedopname, durf ik wel zeggen dat , zowel de medische kant als de huishoudelijke kant top zijn.
  Iedereen, van hoog tot laag, van medischpersoneel tot de poetsdienst, is zeer vriendelijk en voorkomend. Elke job , van dokter tot … , wordt met een deugddoende kennis en in een aangename sfeer uitgevoerd.
  Als ik nog een ziekenhuis nodig heb : Maria Middelares in Gent !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews