AZ H. Familie – Reet

s’ Herenbaan 172
2840 Reet

GD Star Rating
loading...
AZ H. Familie - Reet, 4.1 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

14 gedachten over “AZ H. Familie – Reet”

 1. GD Star Rating
  loading...

  Verschillende ingrepen ondergaan en telkens correcte behandeling en nabehandeling. Een ziekenhuis met een groot potentieel aan expertise want er zijn volgens mij een groot deel chirurgen met ervaring aan de slag. Vriendelijkheid van dokters en het verplegend personeel lokt de patiënt voor een groot deel zelf uit. Respect voor die mensen die anderen in hun nood helpen!
  Positieve punten: net, overzichtelijk en correcte behandeling
  Werkpunten: balie inschrijvingen beter in de grote inkomhal ipv in de smalle gang boven?Misschien zou een roltrap naar de consultaties beter werken dan de lift.

 2. GD Star Rating
  loading...

  Ik kan niet genoeg herhalen hoe tevreden ik ben over de verzorging in het ziekenhuis: de opvolging door de behandelende geneesheer, maar ook de expertise van het verpleegkundig personeel en kinesist! De vriendelijkheid, het lekkere eten: allemaal pluspunten!
  Positieve punten: 7 weken na een totale knieprothese kan ik al terug aan de slag. Mijn PSI persona knieprothese zorgt voor een vlot herstel en optimale beweeglijkheid: ik kan al terug hurken, wat vooral opmerkelijk is aangezien ik nog maar 52 jaar ben en al sinds mijn 16 niet meer op mijn knieën kon zitten.
  Werkpunten: Deze knieprothese en operatietechniek meer bekendheid geven!

 3. GD Star Rating
  loading...

  Er is waarschijnlijk geen enkel ziekenhuis waar er nooit eens iets mis gaat. Het is maar hoe de dokters en het verplegend personeel daar mee omgaan. Zelf heb ik tot nu toe (gelukkig) weinig of geen slechte ervaringen moeten meemaken in Heilige Familie.
  Positieve punten: Ik heb de indruk dat het ziekenhuis de voorbije jaren enorm geëvolueerd is (in de positieve zijn dan). Op de (nieuwe) spoed ben ik met de familie meestal snel geholpen maar 1 keer wel bijna 3 uur moeten wachten maar was toen blijkbaar druk. De dokters zijn in het algemeen altijd heel vriendelijk.
  Werkpunten: verder werken aan de kwaliteit zou ik zeggen

 4. GD Star Rating
  loading...

  Ben 2x maal op spoed behandeld geweest. Terwijl ik ook gemakkelijk kon kiezen tussen UA, Sint Augustinus of Middelheim, verkies ik dit ziekenhuis, geen onmetelijke parking, onduidelijke toegangswegen, ellelange gangen, … Het ziekenhuis zie je zo liggen, parking tot aan de voordeur, korte passage en direct geholpen, probeer dat maar eens in een van de anderen..
  Pndanks andere posts, vind ik het wel een moderne inrichting, kijk ook maar eens naar de zogezegde grote instellingen…
  Positieve punten: Goede bereikbaarheid, korte afstand parking ziekenhuis, moderne look en feel, up to date (spoed)
  Werkpunten: imago

 5. GD Star Rating
  loading...

  Met drie jonge zonen en hun bijhorende apenkuren belanden we regelmatig wel eens in de spoed, en ik moet zeggen, we zijn altijd snel en vakkundig behandeld geweest met aandacht voor het kind. Ook voor de meer ingrijpendere behandelingen zijn onze kinderen al onder het mes gegaan in dit ziekenhuis, en ook over die services geen klachten.
  Positieve punten: vriendelijk en behulpzaam personeel
  Werkpunten: inderdaad, kan misschien iets moderner qua look, maar bij mij primeert eerder kwaliteit van de verzorging

 6. GD Star Rating
  loading...

  ik ben in spoed bevallen van onze zoon,
  de gynecologe stond onmiddellijk paraat, uitstekende epidurale door de anesthesiste van wacht, waardoor bevalling vlekkeloos verliep,
  langs deze weg nog eens dank u!
  Positieve punten: zeer vriendelijke en meelevende gynecologen en verpleging van materniteit
  Werkpunten: er mag iets gedaan worden qua hedendaagsere inrichting

 7. GD Star Rating
  loading...

  Mijn kinderen zijn op de spoed altijd prima opgevangen, zowel medisch, menselijk als administratief is alles vlot en snel verlopen. Veel aandacht voor het kind en hun leefwereld. Steeds vriendelijke en behulpzame opstelling van personeel en artsen.
  Positieve punten: Prima spoed
  Werkpunten: Geen

 8. GD Star Rating
  loading...

  Ik heb een rugoperatie in dit ziekenhuis gehad door Dr. *** en ben heel tevreden.
  Positieve punten: Een goed ziekenhuis.
  Werkpunten: Iets snellere reactie van verplegend personeel.

 9. GD Star Rating
  loading...

  heel onvriendelijk personeel , er werd aan mijn dochter van !!3 dat wakker werd op de operatietafel niet eens uitgelegd wat er gebeurde , ze kreeg gewoon het masker met de verdoving opgeduwt!!! , een allergische reactie op kalmerende suppo was doodnormaal DACHTEN ze ! , Mag mijn kind na operatie haar neus snuiten , EUHM JA DENK IK ???? daar betaalde dan voor! 5 jaar heel slechte ervaringen gehad met mijn miskramen! En wou niet dat ze hier geopereerd werd mijn dochter! En mijn angst is uitegkomen! Heel slecht ziekenhuis

  1. GD Star Rating
   loading...

   Zeer onterecht! Schitterend ziekenhuis met zeer vriendelijke verpleging en zeer bekwame artsen. Zeker gynaecologen en materniteit zijn top!

  2. GD Star Rating
   loading...

   Denk dat je kindje op het ogenblik dat ze wakker werd op de operatietafel ??? Niet veel nood had aan uitleg maar aan verdoving.
   Een allergische reactie is niet te voorspellen en ligt niet aan het ziekenhuis maar aan je kind ( nu weet je dat ze aan product X allergisch is )
   En als je 5 jaar zo’n slechte ervaring hebt waarom gaat u er dan terug? We hebben toch een vrije keuze van arts en ziekenhuis en ziekenhuizen genoeg in de buurt!

  3. GD Star Rating
   loading...

   Ik vindt het zeer spijtig dat u dit zo ervaren hebt met uw dochter. In dit ziekenhuis is er een goede voorbereiding voor de kinderen, met een speciaal gemaakte brochure die ook op de website te vinden is met informatie en boeken om uw kind goed op een narcose voor te bereiden. Ik heb deze goed doorgenomen en ben zeer tevreden van de manier waarop het bij mijn kind verlopen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews