AZ Glorieux – Ronse

Glorieuxlaan 55
9600 Ronse

GD Star Rating
loading...
AZ Glorieux - Ronse, 2.1 / 5 gebaseerd op 19 stemmen

9 gedachten over “AZ Glorieux – Ronse”

 1. GD Star Rating
  loading...

  Ik ben op het chirugisch dagziekenhuis enkele maanden geleden opgenomen voor een routine ingreep. Goede uitleg gekregen van de verpleegkundige alsook de arts en anesthesist. Nadien werd ik onwel en werd ik goed opgevolgd tot ik ‘s avonds naar huis mocht. Een grote pluim!
  Positieve punten: Goede opvolging
  Werkpunten: Patiënten info dubbel checken

 2. GD Star Rating
  loading...

  Al verscheidene keer ben ik opgenomen in dit ziekenhuis en heb niet te klagen. Laatste keer via spoedgevallen voor een hemoriedencrisis.
  De dokters komen alle dagen langs en geven de uitleg. De verpleegsters zijn vriendelijk en geven je tenminste het gevoel geen nummer te zijn zoals in veel andere ziekenhuizen.
  Ik ben daar erg tevreden.
  Positieve punten: vriendelijk onthaal
  Werkpunten: geen

 3. GD Star Rating
  loading...

  Dank aan de equipe neurochirurgie.
  Door de snelle -en correcte-diagnosestelling, een bekwame arts en professioneel ingesteld personeel werd erger voorkomen en voel ik mij weer normaal functioneren.
  Jammer voor de mensen met negatieve ervaringen.
  Een grote pluim voor iedereen daar.
  Positieve punten: behulpzaam en vriendelijk personeel
  Werkpunten: ontbijt lijkt me eenzijdig

 4. GD Star Rating
  loading...

  Zéér tevreden van mijn verblijf op materniteit!
  Heel vriendelijk, bekwaam en lief personeel!
  Positieve punten: vriendelijk personeel

 5. GD Star Rating
  loading...

  Ik ben zelf werkzaam geweest in het ziekenhuis als verpleegkundige. Ik heb een kleine ingreep ondergaan door een gynaecologe. (Die inmiddels ontslagen is voor meerdere feiten). Heb een infectie gedaan. Steeds stuurde zij mij naar huis met er is niets aan de hand. Uiteindelijk ben ik met spoed geopereerd in Gent. Ik heb een advocaat moeten inschakelen en heb verschillende aangetekende brieven moeten sturen vooraleer ik mijn volledig dossier in handen kon krijgen. Inmiddels ben ik onterecht ontslagen. Ik werk nu als hoofdverpleegkundige ergens anders. Aan communicatie is er nog veel werk, aan personeelsbeleid ook. Er werken daar zeer goede artsen verzorgend personeel, en logistiek personeel. Heb al enkele zeer goede collega’s zien vertrekken. Ik denk niet dat zij de nodige appreciatie krijgen. Menselijkheid wordt in Az- Glorieux niet hoog in het vaandel gedragen. Discretie wel, over beter gezegd doofpotmentaliteit.
  Positieve punten: Er zijn zeer goede artsen en goed verplegend personeel die willen instaan voor hun patiënten. En er ook willen zijn!
  Werkpunten: Een goed personeelsbeleid! Kwaliteit en continuïteit bevorderen. Menselijkheid is zeker een werkpunt.

  1. GD Star Rating
   loading...

   Er gebeuren daar zaken die het daglicht niet mogen zien. Alles voor het geld, het wordt tijd dat mensen eens geïnformeerd worden. Aan het hoofd staat iemand die voorheen niet in een zorginstelling gewerkt heeft, deze persoon ziet enkel maar cijfers. Dit kan toch niet voor een zorginstelling. Het ziekenhuis is meer een fabriek die moet draaien ten koste van de zorg. Hogere werkdruk, minder personeel, te weinig of geen appreciatie. De directieafdeling is duidelijk een afdeling apart. Sommige mensen hebben niet het juiste diploma om bepaalde zaken uit te voeren.
   Ja niet goed bezig, en zal zo blijven met de huidige directie en kaderleden. Spijtig, vroeger was er meer ruimte voor menselijkheid. Er wordt dus niet meer gezwegen….
   Onterechte ontslagen … en ik denk trouwens dat die mensen nu heel blij zijn dat ze op tijd weg zijn voor alles volledig escaleerd. Ja jullie zijn top en hebben het heel goed gedaan! Positiviteit ten top! Het kan alleen maar beter. Dikke warme knuffel.
   Positieve punten: personeel ok
   Werkpunten: Directie en kaderleden mogen eens 1 dag meedraaien op de diensten zelf: spread te the word!

 6. GD Star Rating
  loading...

  Na een klein onderzoek die op het ok diende te gebeuren een infectie opgelopen in de rug. Mss lag het aan de dokter, hij kwam het ok binnen met zijn mond vol eten. Nu 3 jaar later nog steeds niet kunnen gaan werken, zal waarschijnlijk niet meer gaan. 1 maand en half opgenomen geweest waar ik gedurende mijn verblijf floxapen en dalacin kreeg toegediend.
  Veel pogingen om via de ombudsman tot een bemiddeling te komen hielpen niet, tuurlijk niet. Mijn medisch dossier is zodanig gemanipuleerd dat ik of eender welke rechter het ziekenhuis schuld treft. Ik heb het geoverleefd, gelukkig.
  Positieve punten: 6 voor het verplegend personeel
  Werkpunten: heel veel

 7. GD Star Rating
  loading...

  Na een operatie door ********* bleek ik een scheur te hebben in uretra , hij stuurde mij echter naar huis zonder mij of het ziekenhuis hiervan te verwittigen !! 3 dagen erna was ik daar terug via spoed , ze lieten mij daar gewoon liggen tot ik na 3 dagen begon te roepen dat ze mij lieten kapot gaan , pas toen werdt de uroloog van wacht erbij gehaald die na toestemming van mij een spoedoperatie uitvoerde , ik had ganggreen en verschillende abcessen , het duurde 3 maand voor de wonde dicht was , mijn klacht werd onderzocht maar er werd geen gevolg aan gegeven nog een schadevergoeding toegekend , ik heb blijvende klachten en een groot litteken eraan overgehouden en een trauma voor de rest van mijn leven , en de arts werkt lustig verder…..

 8. GD Star Rating
  loading...

  De behandelde arts is onwaardig arts genoemd te worden zowel op professioneel als op moreel vlak. Het personeel heeft me bloedend in de kamer 45 minuten op de grond laten liggen nadat een verpleegster me na 15 minuten gevonden had. De nabehandeling gebeurde door een andere arts van hetzelfde ziekenhuis waarop niet anders dan lof. Ik wou hier geen namen noteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews