AZ Alma – campus Eeklo

Moeie 18
9900 Eeklo

GD Star Rating
loading...
AZ Alma - campus Eeklo, 2.7 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

6 gedachten over “AZ Alma – campus Eeklo”

 1. GD Star Rating
  loading...

  Na een val een besmetting opgelopen met gevaarlijke bacterie die zich in mijn bloed/lymfesysteem genesteld had, bijgevolg open been en beide benen driedubbel zo dik met oedeem, alsook gezwollen buik. Naar vaatchirurg gestuurd voor onderzoek maar nogal arrogante dame kon en wou mij niet behandelen wegens overgewicht. Nu ben ik als zwaarder gebouwd plus extra vocht overal… ik kom wel naar hier om er van af te geraken. Gelukkig met hulp van supergoede huisarts, dermatoloog (1 goede en andere ook net zo arrogant) en kinesist redelijk goed genezen. Zwijg mij van AZ Alma – specialisten met een dikke nek en bepaalde mensen niet behandelen is discriminatie lijkt me.

 2. GD Star Rating
  loading...

  Ik ben er al verschillende keren geweest. Maar het was maar weinig positief. Een eerste keer gingen ze mij al ontslaan aan de hand van genomen RX-foto’s. Maar ze hadden er helemaal nog geen genomen. Na een auto-ongeluk met mijn vriend had hij een heel grote vleeswonde aan zijn hoofd. Ze hebben toen geen foto’s genomen, een lap loshangende huid weggesneden en hem naar huis gestuurd met wat windels om zijn hoofd. Hij is de dag erna naar Maria Middelares geweest in Mariakerke. Daar hebben ze het glas uit zijn hoofd gehaald, foto’s genomen, en de wonde verzorgt zoals het moet. De plastisch chirurg heeft de wonde heel mooi toegenaaid. De chirurg betreurde het wel dat er zoveel goede huid was weggenomen in AZ Alma. Het was een minder complexe operatie geweest als ze hun werk onmiddellijk goed hadden gedaan.

 3. GD Star Rating
  loading...

  Alles behalve tevreden op intensive gelegen en alles behalve goed begeleid geweest. hun antwoord was als je hier buiten komt ga naar u vast ziekenhuis terwijl ze alle info gekregen hadden. erg teleurgesteld niet verwacht dat er zo veel verschil in ziekenhuizen zit !

 4. GD Star Rating
  loading...

  Zeer ontevreden voor wat de begeleiding van nabestaanden bij een overlijden betreft . De afgestorvene is er naar onze mening enkel nog goed om onmiddellijk af te voeren naar een bevriend begrafenisondernemer , want naar de wensen van ons werd niet geluisterd . En daardoor moesten wij twee begrafenisondernemers betalen . Hoe het er nu gaat is mij een raadsel ???

 5. GD Star Rating
  loading...

  Onze ervaringen in de geriatrie zijn bedroevend , Met vier personen op een kamer,dus bezoek staat uur op de gang.Behandelende arts kan men eenmaal in week.Nieuwe pace maker wordt geplaatst bij persoon waarvan leken ook zien dat het voor de patiënt geen meer had.Verplegend personeel deed zeker hun best ,maar had zeer weinig inspraak.

  1. GD Star Rating
   loading...

   Ook daar met vader en schoonmoeder slechte ervaringen,vooral de geneesheer tracht hier nog van alles uit te proberen die totaal zinloos zijn gezien de toestand van patiënt.Verplegend personeel viel nog redelijk mee.Ook na ontslag dringt dokter talloze zinloze dagopnames op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens beschikbaarAbonneer jezelf via email op:   

Onafhankelijke ziekenhuis reviews